PODATKI ČLANSTVO ČLANARINA
Smo potapljaško društvo, ki se že več kot 60 let aktivno ukvarja z razvijanjem in izobraževanjem modernega potapljanja. Naše poslanstvo je druženje in izobraževanje vseh ljubiteljev modrih globin in podvodnega življenja. V naši bogati zgodovini smo odigrali ključno vlogo pri razvoju slovenskega potapljanja in ga tako zaznamovali predvsem z prostovoljnim delom in sledenjem svetovnim potapljaškim trendom.

Ravno dolga tradicija na področju izobraževanja mladih potapljačev je poskrbela za visoko kakovost tečajev in za inštruktorje z neprecenljivimi izkušnjami. Skrben pristop k potapljanju, temeljita teoretična ter praktična pripravljenost so naložbe v varno potapljanje in naš neizpodbiten kriterij pri organiziranju in izvajenju potapjaških tečajev. Člani našega društva so praviloma potapljači višjih kategorij, saj si na naših skupnih stažnih potopih, taborin in dopustih želimo čimbolj izobražene in odgovorne sopotapljače, ki so se sposobni varno in z užitkom potapljti v vseh morjih in vodah sveta.

Društvo je poznano po pestrem potapljaškem dogajanju, še posebej pa izstopajo vsakoletni 14-dnevni potapljaški tabori, katerih tradicija sega v davna 80-ta leta. Zadnja leta so se tem več kot uspešno pridružili enotedenski spomladanski in jesenski tabori.

Tudi organizacija stažnih potopov je naša prioriteta. Da lahko mladi potapljači varno pridobivajo nove izkušnje in da se bolj izkušeni potapljači lahko družijo na zahtevnejših potopih, letno organiziramo stažne potope na različnih lokacijah, predvsem v Sloveniji, v bližnji hrvaški Istri in tudi sosednji Avstriji.
DRM Ljubljana so dodbra zaznamovali podvodni fotografi. Že dolga leta predstavlja referenco v slovenski podvodni fotografiji z organizacijo DRM Open tekmovanj, državnih prvenstev v podvodni fotografiji, z organizacijo DRM Fresh prevnstev in z organizacijo natečajev DRM OnLine. Vsi ti dogodki so mednarodno prepoznavni, ime društva je sinonim za podvodno fotografijo v Sloveniji in tudi širše. Naši fotografi-tekmovalci so državni in svetovni prvaki, naši člani izdajajo fotomonografije, koledarje, izvajejo tečaje podvodne fotografije, so člani žirij na državnih prvenstvih in mednarodnih tekmovanjih v podvodni fotografiji, inovatorji na področju podvodnih fotografskih tehnik itd.
DRM temelji na prostovoljnem delu in prijateljskih odnosih, zaradi česar se na klubskih sestankih ob hladni pijači vsako sredo zbere lepa druščina, ki potapljaške debate dostikrat potegne pozno v noč.

Društvo za raziskovanje morja in podvodne športe

Naslov:
Sneberska cesta 102, 1260 Ljubljana - Polje

Davčna številka:
Društvo ni davčni zavezanec za DDV.

Matična številka:

Številka tekočega računa:
SI56 3000 0000 7028 559, Sberbank d.d.

Pomembni e-mail naslovi:
info@drm-drustvo.si
gospodar@drm-drustvo.si
tecaji@drm-drustvo.si
tajništvo@drm-drustvo.si

Domača stran:
www.drm-drustvo.si

Predsednica:
Irena Čok

Uradne ure:
Vsako sredo od 20:00 - 22:00, v klubskih prostorih

Kot član društva dobite pravico do:
  • izposoje opreme
  • udeležbe stažnih potopov in taborov
  • polnenja jeklenk
  • uključitve v klubsko mailing listo
  • možnosti brezplačnega obiska fotoprojekcij in reportaž
  • možnost priprave lastne projekcije
  • vabila na vsakoletno novoletno zabavo na račun DRM
  • popust pri nakupu knjige Tihi svetovi
  • 20% popusta v ScubaCentru
  • 15% poupust na rekreativno opremo v trgovini REEF
  • 5-10% popust na tehnično opremo v trgovini REEF
  • 15% popusta v trgovini HE-US
  • popusti v mnogih trgovinah in potapljaških centrih
  • možnosti udeležbe raznih tečajev (nitrox, O2 Provider, voditelj čolna)
  • možnosti debate z enimi največjih mojstrov potapljanja v Sloveniji.
Izposoja opreme je na voljo le članom kluba s plačano letno članarino!

Kompresor
Mali kompresor si lahko izposodijo samo člani DRM, ki imajo vsaj P2 in tečaj za potapljača/kompresionista.

Prijava novih članov

Prijava bo potrjena s plačilom članarine in oddajo prijavnice, ki jo lahko izpolnete na klubu vsak teden v času klubskih sestankov.

Plačilo članarine:

Članarino 30€ nakažite na transakcijski račun: SI56-3000-0000-7028-559 pri Sberbank.
Kot sklic navedite naslednjo številko:

00 mesec-leto-XXXX

mesec = mesec plačila
leto = leto plačila
XXXX = pomeni številko na DRM članski izkaznici. Če je ne poznate, vam jo bomo sporočili preko tajništva društva.

Primer sklica za člana s člansko številko 0345, ki plača položnico februarja 2015:
00 02-2015-0345 (primer položnice).