ZAČETNI POTAPLJAŠKI TEČAJ - CMAS P*
15. maja začnemo s CMAS P1 potapljaškim tečajem. Tečaj je zabaven in temeljit, snov predstavimo postopno in razumljivo, vaje potekajo v majhnih skupinah do treh tečajnikov. Prve vaje bodo v bazenu, izpitni potopi na na morju v Fiesi 27. in 28. maja. Pridobi si mednarodno priznano potapljaško licenco, pridruži se svetovni potapljnaški druščini! ...več
Prijave na tecaji@drm-drustvo.si

SPOZNAVNI POTOP
Te zanima potapljanje, a nisi prepričan, če je to zate? Pridruži se nam v Fiesi 7. maja na spoznavnem potopu, kjer boš lahko v družbi inštruktorjev preizkusil, kakšni so občutki ob pogledu izpod gladine. Ob sproščenem dihanju boš ugotovil, kako je plavati z ribami in kako čudno-zanimivo-zabavno je imeti na sebi osebno dvigalo - kompenzator. Naročite vreme, za ostalo poskrbimo mi!
Info in prijave na tecaji@drm-drustvo.si.

PRVOMAJSKO POTAPLJANJE NA CRESU
Od 27. aprila do 2. maja je DRMjevci odpravljamo na potapljanje na Cres, Plavnik, Prvić, Goli otok, Čutin. Naš tabor bodo Pinezići na Krku, od koder bomo opravljali dnevne potapljaške izlete. Nastanjeni bomo v veliki apartmajski hiši s skupnim družabnim prostorom z žarom. Naša dnevna baza pa bo udobna ladja Riba, z veliko sončno in senčno palubo, WCjem, kuhinjo... Kapetan Toni dobro pozna lokacije in spretno sidra v vseh vremenskih pogojih.
Info info@drm-drustvo.si.

PREDAVANJE-PROJEKCIJA
V sredo 10.maja ob 20:30 bo Borut Furlan imel predevanje / projekcijo o potapljanju na svetovno znanem grebenu Aliwal shoal v Južni Afriki. Če vas zanima zakaj je tako znan, pridite v klub... Vabljeni tudi vsi vaši prijatelji.