Stažni vikend Piran
Predzadnji konec tedna v mesecu avgustu za člane DRM organiziramo stažne potope v Piranu (DC Sub Net). Stažni potopi bodo potekali v soboto in nedeljo. Iz sobote na nedeljo smo zagotovili prostor za brezplačno kampiranje (opremo za kampiranje zagotovite sami) v Kopru, kjer bo v soboto zvečer tudi piknik.
Rezervirajte si torej ta termin za sproščen DRM vikend na slovenski obali. Zaradi planiranja prostora in hrane za piknik, udeležbo prosim potrdite preko e-maila miha@vrabl.com ali preko dogodka na facebooku
V kolikor potrebujete kakšen kos opreme je seveda na voljo za izposojo na klubu vsako sredo med 20. in 22. uro.

Poletni DRM tabor 2017 na Braču
Hladna fronta nas je v soboto, 1. julija 2017, iz Ljubljane pospremila do Splita in naprej s trajektom do Brača, kjer smo imeli v Bolu 2 tedna naš tokratni poletni potapljaški tabor. Nekatere naše staroste so takoj imele pripombo nad oznako "tabor", češ, da bivanje v udobnih apartmajih s klimo, wi-fijem in sodobno opremljenimi kuhinjami ni tabor, pa smo jih mladci prijazno utišali z argumentom, da je poimenovanje tega skupnega potapljaškega druženja pač v DRMju tradicionalno in ga ne mislimo spreminjati. So pa štirje po stažu mlajši člani društva lepo in suvereno prvi teden taborili v enem manjših privatnih kampov v Bolu in s tem tudi formalno izpolnili kriterij za tabor ...več

Začetni potapljaški tečaj - CMAS P*
4. septembra začnemo s CMAS P1 potapljaškim tečajem. Tečaj je zabaven in temeljit, snov predstavimo postopno in razumljivo, vaje potekajo v majhnih skupinah do treh tečajnikov. Prve vaje bodo v bazenu, izpitni potopi na morju v Fiesi. Pridobi si mednarodno priznano potapljaško licenco, pridruži se svetovni potapljaški druščini! ...več